Ska man..

eller ska man inte till skolan imorrn?

fortsätter jag att gå till skolan febrig så kommer jag ju aldrig att blir frisk :( Mamma tycker att jag ska vara hemma, men känner att vi måste jobba med vårt PA. usch..
Fattar inte hur man alltid kan vara sjuk. Har för mycket i skolan för att vara det nu.




| OverAndOut |



Elitserien

Måste säga att dagen har varit bra fast jag är dötrött..
Men nu kollar jag på Idol och sen blir det en promenad i ösregnet med Fille & Malte <3
Imorgon efter skolan så bär det av till Nikki för PLUGG! Det är roligare sitta två än
att behöva sitta själv och göra det.

Mamma är ibäg och tränar. Så duktig är hon. Men snart är hon nog hemma ändå :)
Idag är det två veckor kvar tills pappa kommer hem :)




Miss Li - I heard of a girl






| OverAndOut |


carpe diem - memento mori

- helt förälskad i den texten. vet inte varför men jag är bara det.

Fick denna boken på posten igår. Jag kan verkligen inte släppa den.



Vad dessa röster säger, ropar eller ibland bara viskar
är egentligen en och samma sak:
Det finns alternativ.
Det måste finnas alternativ!












Det är en bok fylld med verkliga berättelser ifrån personer som själva haft det svårt eller har gjort det svårt för andra. Den går inte att släppa. Tittar på bilderna, läser texten och tittar sen på bilderna igen och kan nästan känna deras smärta.

I boken så står det bland annat om det som stod i tidningarna (om det kan vara för något år sedan) Man ser det både från killgängets (mobbarnas) synvinkel och familjen som blivit trakasserade utav dem och sårade när de mobbat deras son. I byn R så händer det ingenting och de unga killgänget sysslar med oreda för att ha något att göra. En kväll gjorde killgänget misstaget att åter igen åka ut till huset ute på landet för att trakassera de som bor där. Denna gången hade de med sig påkar.
Det de inte var beredda på var att pappan i huset hade ett hagelgevär..
2 unga pojkar dog den natten.


Tyvärr så tror jag inte man får skriva av texten. men hoppas ni förstår och tänk vad hemskt..

Men nej nu ska jag fortsätta att läsa.

Ha det bäst mina vänner & sov gott <3



| OverAndOut |



...

Det är inte okej att vända på dygnet. imorrn så är det iaf skolfoto..
haha fyfan säger jag bara.. Men jag Eve och nikki har i varje fall skickat
runt bilder som galningar! haha vi kommer nog gå ifrån lektionen en timme
innan fotot ska tas ;) 
Nu ska jag sova. till och med mamma som är ledig imorrn la sig tidagare än mig!
GodNatt mina vänner <3













This pain is just to real. There are memories that time can not erase. I miss you <3
Bara för att en del människor lämnar ens vardag, betyder de inte att dem försvinner från ens hjärta





| OverAndOut |



Dad goes to the United States of America

Idag på morgonen så åkte min käre far till USA. Jag saknar honom redan och det känns konstigt att inte ha honom omkring i huset. Ingen som hittar på hyss eller ber en om hjälp med datorn, det kommer nog att kännas ännu konstigare när jag får gå till bussen själv om dagarna sen när inte han ska till jobbet.
Klockan 04.00 inatt så skulle han i varje fall vara framme. Det skulle ta 22h i restid. usch och fy. Men det är ju troligtvis värt det och jag hade gärna varit i hans skor nu! Jag har bestämt mig att någon gång i livet så ska jag ha arot i USA. ahh. så är det bara! Hoppas att han inte glömmer att ta med sig kameran ÖVERALLT nu så att jag kan kolla igenom , framkalla och göra ett album till honom. Det ska bli roligt om något.

< - - Daddy Dj (on the pic)







Idag så borde jag verkligen pluggat men så gjorde jag allt&ingenting istället. varför blir det alltid så? + att vi har skolfoto på tisdag och jag kommer skämmas ihjäl! men vi kör på Evelinas Idé iaf. Den blir bra :) Hoppas bara att Hannah och Nikki är med på den med! Tror att det för övrigt skulle vara 80-tals inspirerat.. Och det kan man nog säga att vårt är :P Jag tänker dock inte springa runt så hela tisdagen. Fotot tars vid 15.. ILLA. Menmen :)





Nu hade jag tänkt att krypa ner i sängen med min nya bok Liza Marklunds "Livstid" Riktigt bra faktiskt och som tur var så fick jag uppföljaren i födelsedagspresent. Tror aldrig jag har tagit så här lång tid på mig att läsa ut en bok. Förstår inte varför man jämt är så trött på kvällarna.

Sov Gott mina vänner <3








| OverAndOut |



Hannah

Jag var bara tvungen att ta denna låten från min vän Hannah. Hoppas det inte gör ngt :)

Men SÅ bra!




Sov gott mina vänner <3

| OverAndOut |


I just have to deal with it!

Linn var snäll och färgade mitt hår idag. Skulle vara mörkbrunt. Men ser typ svart ut :/ Och jag ser ut att vara blek som ett lik! menmen smällar man får ta när man gör det hemma ;) Perfa att skolfotot är på tisdag med.. NOT haha.

men.. för övrigt så har det varit en mysig lördag. Jag och Bästa har färgat mitt hår, varit uppe och kollat på den nya PAINTBALL-banan, dansat på dansmattor och spelat bilspel :)



















Imorgon klockan 06.10
kommer en taxi för att hämta pappa då han ska åka iväg till USA och jobba i 3 veckor. vaddå att jag kommer sakna honom? Så imorrn blir det till att stiga upp med tuppen för att ta en kopp kaffe med päronen och vinka av honom :)
Smyga in min inköpslista i hans resväska med ;) Låter som en bra idé va?


men nu ska jag slå på en film och sen sova så att jag orkar upp imorgon. ha de bäst mina vänner <3


Denna filmen får det bli :)
10 orsaker att hata dig





| OverAndOut |



19/9 -09

Ska jag eller ska jag inte?
Jag behöver hjälp med att välja färg till mitt hår. Och eftersom jag ska färga det själv så får det inte bli för avancerat. Kanske kan be Bästa om hjälp om inte annat :D
Men i vilket fall som helst. Ska jag köra på den mörkbruna färgen som alltid eller ska jag lägga i lite slingor bara?
Detta är min nuvarande hårfärg. Fast jag skulle vilja påstå att den ser mer sleten och solblekt ut än på bilden..
Så någon som har ngt tips?

Skolfoto på tisdag haha får se om jag lyckas sabba det mer än vad det redan är.




























RAW Comedy <3

Aron Flam




Özz Nujen

 

 

| OverAndOut |

 

 

 


FREEEDAG

HAHAH SÅ SKÖN jag och Mimmi diggar den iaf ;)






| OverAndOut |



Torsdag 17/9-09

Jahaja :) Idag sa var Jag och Eve med litelite på Idol, visst att vi bara var med en sekunde eller något men det var en himla känsla när man fick se oss stående där med våra resväskor! Det var nämligen så att vi hade åkt tåget från Gbg och Sthlm och när vi klev av så fick vi se Bagge komma gående med ett filmteam efter sig. Detta var i maj ngn gång. Fränt :)




Han killen som springer in i väggen gjorde fan min dag! (då det visades ;)  ) Fan va jag skrattar!






Dagens låt måste nog allt vara - - >




Vet att den är gammal men fortfarande SÅ bra :)









Good night Suuuuckers <3



| OverAndOut |




16/9-09

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera. men här kommer dagens låt <3

Takida - As you die <3




Den är verkligen riktigt bra :)

Ha de bäst mina vänner <3


| OverAndOut |




10/9-09

Jag hatar Torsdagar.

varför detta? Jo för att jag har bara en lektion på torsdagar och måste ändå åka in så att jag är i stan 8.00 och sen kommer jag inte hem förrns med 16.05 bussen. Och denna Torsdagen gillar jag mindre än de andra! Eftersom jag inte mått så bra så fick jag kämpa mig upp ur sängen på morgonen, cyklade till bussen 06.30. va i skolan som för övrigt hade besök av typ 5 andra JB skolor med extremt högljuda och irriterande människor som inte kunde visa respekt. Jag menar.. När man besöker en annan skola så kaxar man väl inte sig mot mattanten eller skriker på tjejerna och/eller sina klasskamrater? Så frukosten va ingen HITT direkt.
sen blev det i varje fall dax för religion. OCH DÅ SAKNADES HALVA FLORIST KLASSEN OCH HALVA ENTR KLASSEN!  + ATT VI HADE VIKARIE!! Vi kunde med andra ord inte göra ett skit och läraren hade inte varnat oss. Hur svårt är det att bara skicka ett litet tinigt mail? men iaf..  Då insåg jag att jag hade åkt in till skolan i onödan och hela dan var förstörd. greeeeeeeeat..

Men som tur var så kunde jag följa med Nikki hem efteråt, det var mysigt. Fikade och så :) Det var alldeles för längesen vännen <3
men innan vi åkte hem så följde hon med mig till skoaffären och hjälpte mig hitta ett par vettiga skor. Hon sprang runt där som en galning och fixade och donade. <3 jag kände mig som om jag vore 5 igen.

Nu blir det i varje fall till att käka och sen ska jag ringa bästa och se om vi ska gå en runda i det fina höst(?)vädret :)







|OverAndOut|



BTW

KLICKA HÄR

Ler verkligen när man ser detta klippet haha :P
kan inte förstå hur jag har missat detta. Men ikväll klockan 20
så ska jag boka tvn iaf. alltid roligast att titta i början ju :P





|
OverAndOut |




Tisdag 8/9-09

Im so tired of being sick and tired.

Ligger som sagt hemma med feber och förskylning. Det är ju alltid värst på morgon och kväll. Nu under dagen så blir man fruktansvärt rastlös och vill göra saker. Orkar man? NEHJ.. Men känns som att jag måste till skolan imorrn. Vill inte hamna efter. + att vi ska arbeta med projektarbetet och jag är den som har papprerna.. INTE OKEJ. Jag tror att mitt imunförsvar är det dåligaste ever, om jag ens har ett! Ibland kännns det inte som det.

På fredag blir det till att äta god mat och bio iaf. Sen om det blir utgång återstår att se. Annars får vi nöja oss med röj på lördagen :) Och det är ju inte  dåligt det :)
Kommer ihåg förra gången vi var ett gäng på bio. The Proposal. Med lite vin i kroppen så skrattade vi som aldrig förr! Det var riktigt roligt. Så jag hoppas verkligen att det är lite folk som följer med. Som sagt. Ju fler destu roligare! Man behöver ha tjejkvällar lte då och då speciellt utanför skolan.

Nää nu få jag väl sätta igång med att renskriva lite så att mina projektarbetskamrater har något att gå efter ifall jag inte kommer  imorrn. men just nu så känns det som att jag är fit for fight! Det återstå att se ikväll.

För en stund sedan så var kusin och hans kompis här på en kopp kaffe och bullar. vilket var trevligt. men kan ju inte direkt säga att man är för fräsch nu asså..

Skriver nog mer ikväll.

Ha det bra mina vänner <3

| OverAndOut |

Ibland bli man fan glá asså

Den meningen kan man slänga ur sig när något har gått helt åt helvete eller man bara är irriterad på något/någon. Och i detta fall är jag väldigt irriterad på en .... + att jag är väldigt irriterad på ergonomi-läxan. haha det är ingen svår uppgift egentligen men jag lyckas inte att samla mina tankar. Läser samma mening om och om igen men får inte in den i huvudet.

Dricker TE som en galning gör jag med. Varför är det så att det bara hjälper för stunden? Jag behöver en mirakelkur..

haha btw, så vet jag varför jag är lite smått irriterad. Visade sig att jag har feber. Inte okej. får se om det blir någon skola för mig imorrn.

Soooloong suckers
<3


| OverAndOut |

Måndag 7/9-09

Nu har jag lagt in lite feelgood musik på sidan :) Är den irriterande så kan du alltid pausa den :) Jag förstod inte riktigt hur jag skulle göra för att ni skulle kunna klicka igång den själva om ni ville lyssna. Men o andra sidan så är det ju lika enkelt att trycka på paus.

..idag så tog jag lång sovmorgon vilket var väldigt skönt! Gick ut med min söta vovve Malte(som för övrigt ligger jämte mig i sängen och snarkar just nu) och när jag kom hem så var mamma hemma på middagsrast :P Efter en pratstund med henne och hon stuckit tillbaka till jobbet så tog jag med mig kaffe och bullar upp till min förre chef. haha vi har verkligen alltid lika roligt tillsammans. Massa bus! Kanske låter wierd. Men så är det och det är väl positivt?

Nu är jag inne på min fjärde dags ledighet och halsen blir bara värre och värre. Jag får vekrligen inte vara sjuk nästa helg. Det går bara inte! men yeye. Idag så ska jag i varjefall plugga lite. Vet att jag är ledig men det är ju alltid så att man får lite skolarbeten över som måste göras på hemmaplan.

Hoppas att ni har det bra! :) Imorgon blir det skola för min del. Vare sig med eller utan halsont.

| OverAndOut |

Höst

Just nu så sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag njuter av en varm kopp te, boken som jag fick i födelsedagspresent och doften av äpple som kommer ifrån de tända ljusen. Jag känner verkligen att hösten har kommit över oss, vilket kan vara mysigt men jag är inte direkt sugen på de mörka och regniga kvällarna, inte än.
..och på tal om höst så har jag en förskylning som bara blir värre och värre. Vad är meningen med att ha en lång 4 dagars helg om man inte kan njuta av den ordentligt? Telefonen har fört ett himla oväsen nu ett tag men jag har bara kunnat svara för att göra den som ringt besviken. Hoppas verkligen att detta inte blir värre så att jag kan gå till skolan på tisdag och sen på fredag är det bio + utgång med vännerna <3. Alla som vill får följa med. Enligt mig så är det roligare destu fler :)
Filmen som vi ska se heter "The Ugly Truth" vill du se en trailer på den så pausa min musik och kolla!




REMEMBER! FRIDAY 11 SEP.
:)



Usch jag kämpar fortfarande med designen. Eller ahh.. Inte gett det så mycket tid så jag ger upp efter ungefär fem minuter igen. Men som sagt jag kanske ska vänta tills någon duktigare kan hjälpa mig innan jag rör till allt ännu mer.
Funderar på om jag ska lägga in det jag skrev till projektarbetet i torsdags på datorn. Men funderar inte längre. Det är söndag = INGEN SKOLA

För bara en stund sedan så ringde bästa mig. Det mest uppiggande på hela dagen :) Vi pratade som vanligt om allt&ingenting. tack gumman <3

Nu ska jag fortsätta gräva mig in i Liza Marklunds bok "Livstid"


Sooolooong <3

|OverAndOut|

Söndag 6/9-09

Söndagar kan vara mysiga men det är tanken på morgondagen som förstör dem,
Vilken tur för mig att jag är ledig på måndagar från och med nu!

Jag förstår inte hur mycket man glömmer på så kort tid. På min förra blogg så förstod jag en hel del om hur jag kunde ändra designen. Men nu orkar jag knappt försöka. Får be någon utav mina kära klasskamrater att hjälpa mig på tisdag :)



Let us hold on to eachother



Bild från klassresan till stockholm; Jag, Hannah, Nikki & Eve :)




Nu ska jag träna och sedan plocka på rummet.

|
OverAndOut |




RSS 2.0